Hoe ontwerp ik gezond gedrag?

Aanvang:
Donderdag 1 oktober 2020 20:00 uur
Einde:
Donderdag 1 oktober 2020 21:30 uur

Inschrijven is mogelijk tot 5 minuten voor start van het webinar.

Gedrag en gedragsverandering. De belangrijkste theoretische modellen van gedrag en gedragsverandering worden besproken in deze scholing. Na het volgen van de scholing ben je in staat om de drie aanknopingspunten van gedragsverandering te benoemen, inclusief praktische voorbeelden per onderdeel, en kun je het geleerde in de eigen praktijksituatie toepassen.

Doelgroep

Artsen, praktijkondersteuners, verpleegkundigen en andere zorgverleners die betrokken zijn bij de uitvoering van leefstijlgeneeskundige taken

Kosten:

€35,- voor leden, €50,- voor niet-leden

Accreditatie:

2 accreditatiepunten bij KNMG* (ABC1, huisartsen), NVvPO (praktijkondersteuners) en V&VN (verpleegkundigen en verzorgenden).

*Voorwaarde is dat je live aanwezig bent tijdens het webinar.

Spreker:

Bart Brandenburg (1960) werkt meer dan 40 jaar in de zorg. 15 jaar daarvan was hij praktiserend huisarts in Nederland en Australië. De laatste jaren houdt hij zich bezig met zorginnovatie in de meest brede zin van het woord. Hij is medisch directeur van digitale leefstijlgeneeskunde Start Up MiGuide, werkte mee aan de ontwikkeling van vele 10-tallen eHealth programma’s, experimenteerde met het Tweetspreekuur en hielp vakantievierende Nederlanders via App de Vakantiedokter. Hij neemt deel aan wetenschappelijk onderzoek met verschillende universiteiten en kennisinstellingen en is betrokken bij een aantal landelijke digitale zorgprogramma’s.

Partner:

Dit webinar is een samenwerking tussen Vereniging Arts en Leefstijl en MiGuide.