Hoe ontwerp ik gezond gedrag?

Aanvang:
Woensdag 18 november 2020 20:00 uur
Einde:
Woensdag 18 november 2020 21:30 uur

Belangrijk: U wordt eerst gevraagd een account aan te maken als u die nog niet heeft. De inschrijving is pas compleet zodra u een bevestiging van betaling heeft ontvangen.

Leefstijlgeneeskunde en het bevorderen van gezond gedrag gaan hand in hand. In de praktijk vinden veel zorgverleners het stimuleren van een gezonde leefstijl best lastig. Gebaseerd op een stevig gedragswetenschappelijk fundament geeft Bart Brandenburg in deze scholing een praktische handleiding voor het ontwerpen van gezond gedrag. Dus géén hoorcollege, maar zelf aan de slag met verschillende praktische technieken die je morgen kunt toepassen in de praktijk.

Doelgroep

Artsen, praktijkondersteuners, verpleegkundigen en andere zorgverleners die betrokken zijn bij de uitvoering van leefstijlgeneeskundige taken

Kosten:

€35,- voor leden, €50,- voor niet-leden

Accreditatie:

2 accreditatiepunten bij KNMG* (ABC1, huisartsen), NVvPO (praktijkondersteuners) en V&VN (verpleegkundigen en verzorgenden).

*Voorwaarde is dat je live aanwezig bent tijdens het webinar.

Spreker:

Bart Brandenburg (1960) werkt meer dan 40 jaar in de zorg. 15 jaar daarvan was hij praktiserend huisarts in Nederland en Australië. De laatste jaren houdt hij zich bezig met zorginnovatie in de meest brede zin van het woord. Hij is medisch directeur van digitale leefstijlgeneeskunde Start Up MiGuide, werkte mee aan de ontwikkeling van vele 10-tallen eHealth programma’s, experimenteerde met het Tweetspreekuur en hielp vakantievierende Nederlanders via App de Vakantiedokter. Hij neemt deel aan wetenschappelijk onderzoek met verschillende universiteiten en kennisinstellingen en is betrokken bij een aantal landelijke digitale zorgprogramma’s.

Partner:

Dit webinar is een samenwerking tussen Vereniging Arts en Leefstijl en MiGuide.